Hemsidan är för närvanade under uppbyggnad

Om oss

Din personliga webbyrå i Helsingborg

Låt oss skapa något magiskt, Tillsammans!

Vi tror på framtiden och är digitala strateger som arbetar med webbteknik, även kallat SEO. Vi är ett bollplank som följer dig från idé, till färdig produktion och hjälper dig hela vägen. Med små som stora projekt. Vi är en etablerad byrå i Helsingborg som 2020 öppnade dörrarna. Vi bygger långsiktiga relationer, effektiviserar erat företag och tror på engagemang samt pålitlighet.

Alla våra kreatörer, grafiker, programmerare och husdjur arbetar alla hemifrån för att erbjuda den bästa möjliga servicen. Vi bortser från dyra lokalhyror, dyra bilar och dyr marknadsföring, för att istället fokusera på det vi är bäst på – programmering, analytisk förmåga och digitala upplevelser.

Vår motivering är att lyfta ert företag i digital form, möjliggöra er position på nätet och se till att öka er försäljning. Genom anpassning, tillgänglighet och funktionalitet, optimerar vi er hemsida utefter dagens teknik. Med era idéer och våra tekniska lösningar, ser vi till att era innovativa lösningar blir till verklighet. Snabbt, prisvärt och enkelt.

Därför ska du välja Andys Home

Som digitala strateger vet vi vad som behövs för att ert företag ska synas och höras. Vi är prisvärda och konkurrenskraftiga, då vi ser till att sammanbinda kreatörer med varje enskilt uppdrag. Alla våra kreatörer sitter dessutom i sin bekväma zon, väljer uppdrag utefter en projektbank och väljer själv sin arbetstid. Det gör att projekt kan gå snabbt, beroende på projektets art, önskemål om funktioner och hur mycket ni behöver hjälp med.

Alla uppdrag är för oss intressanta, även om det bara innebär tillpassning eller optimering av kod. Men vi är också en hjälpande hand när ni behöver stöttning, hjälp och lösningar. Vi hjälper er med selektering av webbhotell, kommer med tips om namn, men kan också hjälpa er som är hela nya på marknaden. Då erbjuder vi effektiva paket som inte bara får er att synas, men också höras.

Vi tror på en sammankoppling av det som ni är bra på, i kombination med vad vi är bäst på – marknadsföring. Ni kan ägna dyrbar arbetstid på att få ert företag att utvecklas, och vi är en hjälpande hand att få er dit. Vi tror därför på en långsiktig relation, för det är något vi är bra på. Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst möte. Vi träffas gärna över en kaffe.

Ta kontakt med oss idag!

Vad kan ni hjälpa mitt företag med?

På Andys Home – Webbyrå vi hjälpa er med det allra mesta inom digital marknadsföring och grafisk design. Vi kan hjälpa er med en ny hemsida, en ny logotyp och även design av visitkort och andra trycksaker samt copywriting.

Ta kontakt med oss idag så tittar vi på hur vi kan hjälpa just dig!

Har ni några exempel på tidigare projekt?

Självklart! Vi uppdaterar vår case så fort vi har gjort klart ett nytt projekt.

Kan jag besöka er?

I grund och botten är Andys Home en digital webbyrå, vårt arbetssätt bygger på en flexibilitet som gör att vi kan leverera förstklassig webb och kreativ design till företag över hela Sverige. Men i självklart har vi även ett kontor där vi kan ta emot bokade kundbesök, kanske föredrar du att träffas, då fixar vi det! 

Hur går betalningen till?

Vår betalningsalternativ är Kreditkort eller faktuering. Vi har 10 dagars förfallodag på våra fakturor.